Žaidimų diena

Gruodžio 15 diena „Strakaliukų“ grupės vaikams tapo tikrų tikriausia STEBUKLŲ DIENA – jau ryte vaikai pastebėjo, jog Burbuliukų taupyklė užpildyta iki pat viršaus! Priminsime, jog Burbuliukų taupyklę „Strakaliukai“ pildė nuo spalio mėnesio vidurio!

Perskaitę Nykštuko laišką vaikai sužinojo, jog tai jo ir jo draugų nykštukų darbas – pamatę vaikų pastangas pagarbiai elgtis vieni su kitais, daryti darbelius ir užduotėles, mažieji Kalėdų senelio padėjėjai per naktį pripildė taupyklę ir mokytojoms neliko kitos išeities, kaip tik paskelbti ŽAIDIMŲ DIENĄ!

Labiausiai vaikai svajojo pažaisti su sniegu, todėl neradę jo kieme, nusprendė pasigaminti patys ir atliko eksperimentą su bulvių krakmolu ir skutimosi putomis, o į senio besmegenio statymą pažvelgė itin kūrybiškai – kai kurias detales atnešė tiesiai nuo vaišių stalo. Kadangi nykštukai plušo visą naktį, „Strakaliukų“ grupės vaikai nusprendė pagaminti jiems namelius iš sulčių pakelių ir žaisliukus papuošti Kalėdų eglutei.

Po daugybės žaidimų su grupės draugais, vaikai išsiruošė į darželio salę. Iš pradžių visi manė, jog daineles ir eilėraštį girdi tik jie patys, tačiau iškart po pasirodymo sulaukė netikėto skambučio – lauke prie lango stovėjo tikrų tikriausias Kalėdų Senelis! Jis pagyrė vaikus už šaunų pasirodymą, Burbuliukų taupyklės pripildymą  bei pranešė, kur paliko dovanas. Vaikai nekantravo kuo greičiau jas išpakuoti ir labai džiaugėsi sužinoję, jog dovanų gavo tai, apie ką svajojo ir dar daugiau.

Po pietų miego „Strakaliukai“ išbandė naujus žaislus, noriai jais dalinosi ir kvietė prisijungti draugus. Tai išvydę nykštukai po egle paslėpė dar daugiau dovanų – po magišką, visų spalvų pieštu   ką! Tikra stebuklų diena kupina žaidimų, staigmenų ir dovanų!

          

Pakeisti šrifto dydį
Pakeisti spalvų kontrastą